Okulumuz Hakkında

Uzunyol İlkokulu
Uzunyol Köyü HARRAN/ŞANLIURFA
0507 478 89 65
0
https://uzunyolio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

UZUNYOL İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ: OKULUNDAKİ ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN RAHATLIĞINI İLKE EDİNMİŞ,ANLAYIŞLI VE ESNEK,İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDA OLAN; İSTEKLE,İŞBİRLİĞİ VE ÖRNEK ARKADAŞLIK DUYGULARI İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİN EŞLİĞİNDE, TEMİZ VE DÜZENLİ BİR ORTAMDA, ÇAĞIN VE ÇEVRENİN ŞARTLARINA UYGUN DÜZEYDE, , TEKNOLOJİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ , BİLGİYİ PAYLAŞAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİP, HAYATA OLUMLU İNSANLAR OLARAK ATANMALARINI SAĞLAMAKTIR.

MİSYON

UZUNYOL İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ: 1739 SAYILI MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNU ÇERÇEVESİNDE, BİREYLERİN İHTİYAÇ DUYDUĞU EĞİTİM-ÖĞRETİM HİZMETLERİNİ , KURUMUN YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLARI DAHİLİNDE HAZIRLANAN PROGRAMLAR ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTMEK; ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA; TÜRKÇE´Yİ DOĞRU VE GÜZEL KONUŞUP YAZABİLEN, İYİ BİR YURTTAŞ OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ TEMEL BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANMIŞ, İLGİ VE YETENEKLERİ YÖNÜNDE HAYATA VE ÜST ÖĞRETİME HAZIR, KENDİNİ İFADE EDEBİLEN, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, ELEŞTİREL DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

BAŞARILAR

Öğretmen :7
Öğrenci :186
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1040
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08.00-13.40

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Okulumuzun öğretmenler ve diğer personel için servisi bulunmamaktadır. Öğretmenlerin bir kısmı lojmanda kalmaktadır. Diğer öğretmenlerimiz ise şahsi araçlarıyla okula ulaşımını sağlamaktadır.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLE 45 KM İLÇEYE 9 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Akçakale-Şanlıurfa yoluna 3 km Akçakale´ye 12 km ve Harran´a 9 km uzaklıkta bir köy okuludur. Okul kampüsü içerisinde yeni okul, eski okul (Anasınıfı olarak kullanılmaktadır ve ısıtması soba ile sağlanmaktadır.), eski lojman, yeni lojman ve eski sağlık ocağı (Okula tahsis edilmemiştir.) bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları